Beveilig uw digitale omgeving

Wij maken uw digitale omgeving veiliger

Samen bouwen aan een veiligere digitale toekomst.

Bij Securesult bieden we hoogwaardig informatiebeveiligingsadvies en diensten  voor organisaties van elke omvang. Onze missie is om bedrijven te helpen navigeren door het complexe landschap van cyberdreigingen, zodat zij veilig en efficiënt kunnen opereren. Met een team van hooggekwalificeerde informatiebeveiligings professionals bieden we een scala aan diensten die zijn ontworpen om de verdediging van uw organisatie te versterken en een cultuur van beveiligingsbewustzijn te bevorderen.

Onze diensten

CISO as a Service

Toegang tot ervaren CISO’s via kosteneffectieve, flexibele modellen voor strategische informatiebeveiligingsplanning en -implementatie afgestemd op bedrijfsdoelstellingen zonder fulltime aanstelling.

Interim Security Staff

Middels korte of lange termijn inzet van onze consultants bieden we expertise in cyberbeveiliging, risicobeheer, ISO27001, NIS-2, BIO. NEN7510 en DOR  implementatie en naleving en incidentrespons, met directe inzetbaarheid.

ISMS Implementatie

Ontwikkeling en implementatie van ISMS met naleving van ISO 27001, NIS-2, BIO. NEN7510 en DORA, uitgebreide ondersteuning van initiële nulmeting tot implementatie en  certificeringsvoorbereiding en implementatie van ISMS software.

Security Assessment en Roadmap

Gedetailleerde evaluatie over de as van mens, proces en techniek, om de status van de informatiebeveiliging te toetsen, evt tegen bepaalde normering zoals ISO27001, NIS-2, NEN7510, BIO of DORA, en een strategische roadmap te ontwikkelen voor naleving en verbeterde beveiligingspositie.

Human Factor Programma

De mens blijft de zwakste schakel. Implementeer een platform voor het meten en verbeteren van het informatiebeveiligingsbewustzijn van de medewerkers met lange termijngerichte training en simulaties, inclusief social engineering en phishing simulaties.

Pentesten

Onze ervaren hackers simuleren realistische aanvallen op uw (web)applicaties (front-end, API’s, Back-end) of infrastructure om kwetsbaarheden bloot te leggen en
adviseren hoe de omgeving
weerbaarder gemaakt kan worden tegen cyberaanvallen.

Waarom Securesult?

Expertise

 Onze ervaren professionals hebben uitgebreide kennis van risicomanagement, normeringen zoals ISO27001, NIS-2, NEN7510, DORA, Privacy, ISMS implementaties, awareness en pentesten.

Maatwerkoplossingen

Wij begrijpen dat iedere organisatie uniek is qua mens, proces en techniek. Naast een pakket aan standaard oplossingen, bieden we diensten op maat voor uw specifieke situatie en uitdagingen.

Bewezen aanpak

We hanteren een gestructureerde, klantgerichte aanpak om effectieve en duurzame beveiligingsverbeteringen te garanderen. Zo hebben we al vele organisaties veiliger gemaakt.

Advies & ondersteuning

Van de beoordelingen tot permanente ondersteuning en training, ons team van specialisten op het gebieg van informatiebeveiliging biedt oplossingen om uw organisatie weerbaar te maken en te houden. 

Heeft u een vraagstuk op het gebied van informatiebeveiliging?

Neem vandaag nog contact op met Securesult!

Adres

Securesult BV
Ptolemaeuslaan 52
3528 BP Utrecht

E-mail
Telefoonnummer

Laatste nieuws en artikelen

Securitytest training bij Squerist

SECURESULT verzorgt vandaag een Securitytest training over informatiebeveiliging, DevSecOps en penetratietesten bij Squerist. Het is belangrijk dat de testers zich bewust zijn van de risico’s van een niet goed beveiligde digitale...

read more