Over Securesult

Cybersecurity, Privacy en Data Protection. Het is allemaal mensenwerk. Met software en programma’s kan heel veel, maar menselijk inzicht is essentieel.
Wij zijn er niet op uit om een boel werk te veroorzaken, of om dingen af te keuren; wij zijn geen buitenstaanders weggedoken op een zolderkamertje.
Wij zijn Securesult en wij zijn trots dat wij samen met jou, jouw organisatie mogen helpen veiliger te worden.

Securesult is geboren uit het idee dat elke organisatie zelf in staat moet zijn om de veiligheid van de IT systemen en beveiliging van persoonsgegevens op orde te krijgen en te houden. Daarbij is het vaak moeilijk de eerste stappen te zetten en een koers te bepalen. Hierbij helpen wij.

Onze focus ligt op Security-by-Design en Privacy-by-Design. Bij alles wat in jouw organisatie wordt (her)ontworpen en wordt ingericht of gebouwd wordt veiligheid en zekerheid voor jouw klanten meegenomen en afgewogen.

Zodra op gebied van Cybersecurity, Privacy en Data Protection de volwassenheid van jouw organisatie toeneemt, neemt onze aanwezigheid af of brengen we andere expertise in om het niveau nog verder omhoog te brengen. Geheel in overleg en afstemming met jouw organisatie. Jouw organisatie bepaalt, wij adviseren en coachen.

Wij kunnen helpen in elk bouwstadium van een nieuwe webapplicatie, mobile app of systeem en antwoord geven op vragen of de nieuwe ontwikkelingen veilig zijn en voldoende zekerheid bieden aan jouw klanten.

Met de GDPR / AVG is een hele grote verantwoordelijkheid bij jouw organisatie komen te liggen over het gebruik en verwerken van persoonsgegevens. Hiervoor moeten processen ingericht worden, registraties bijgehouden en documenten klaar liggen. Wij helpen met een pragmatische invulling hiervan, maar ook met tips en trucs en advies over noodzakelijke data.

Is jouw organisatie klaar voor een (hernieuwde) kickstart op gebied van Cybersecurity, Privacy en Data Protection? Neem dan contact met ons op om samen te ontdekken hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Neem contact met ons op