Diensten

CISO as a Service

Toegang tot ervaren CISO’s via kosteneffectieve, flexibele modellen voor strategische beveiligingsplanning en -implementatie afgestemd op bedrijfsdoelstellingen zonder fulltime aanstelling.

Interim Security Staff

Tijdelijke personeelsoplossingen bieden expertise in cyberbeveiliging, risicobeheer, naleving en incidentrespons, met snelle inzet voor directe impact en verbeterde beveiliging.

ISMS Software Implementatie

Ontwikkeling en integratie van ISMS met naleving van ISO 27001, NIS-2, BIO en NEN 7510 normen, en uitgebreide ondersteuning van initiële beoordeling tot certificeringsvoorbereiding.

Security Assessment

Gedetailleerde evaluaties en technische analyses, waaronder penetratietesten, om kwetsbaarheden te identificeren, beveiligingsmaatregelen te beoordelen, en een strategische roadmap te ontwikkelen voor naleving en verbeterde beveiligingspositie.

Human Factor Programma

Verhoog bewustzijn en paraatheid door gerichte training en simulaties, inclusief social engineering en phishing simulaties, en incident readiness assessments om bedrijfscontinuïteitsplannen te evalueren en verbeteren.

Pentesten

Ontdek hoe onze geavanceerde pentesten uw organisatie kunnen beschermen tegen de nieuwste cyberdreigingen. Onze ervaren white hat-hackers simuleren realistische aanvallen om kwetsbaarheden bloot te leggen en bieden op maat gemaakte oplossingen om uw systemen te versterken. 

Klaar om de beveiliging van uw organisatie te versterken?

Neem vandaag nog contact op met Securesult!

Adres

Securesult BV
Ptolemaeuslaan 52
3528 BP Utrecht

E-mail
Telefoonnummer